CELOSTNA GRAFIČNA PODOBA

Profesionalna izdelava CGP za podjetja. Vizualni podpis, ki ustvari dober prvi vtis.

Profesionalno izdelan logotip si lahko zagotoviš že od 150€, CGP pa od 490€ dalje!

Celostna grafična podoba (krajše CGP) ima bistveno vlogo pri tem kako podjetje vidijo zaposleni in zunanji poslovni partnerji, naročniki storitev in izdelkov ter druge zunanje interesne skupine. Podjetje preko celostne grafične podobe izraža svoje poslovanje, karakteristike, vrednote, poslanstvo in ambicije. Kvalitetno oblikovana celostna grafična podoba podjetju veča prepoznavnost, ugled in prinaša konkurenčno prednost.

Z našo pomočjo (strateškim pristopom in  premišljenim oblikovanjem) boste brez dvoma na trg uspešno lansirali novo blagovno znamko. 

Kako se bomo lotili izdelave vašega logotipa oz. celostne grafične podobe?

Preden bo naš grafični oddelek pričel z oblikovanjem, bomo od vas zbrali osnovne informacije, ki so potrebne za izdelavo logotipa in poslovne idenitete vašega podjetja. Razumeti moramo, zakaj pravzaprav logotip potrebujete, določiti moramo smernice blagovne znamke – prav s temi informacijami pa poiščemo navdih za dizajn.

Kako poteka izdelava?

– izbira sloga oblikovanja in vrste logotipa
– izbor in določitev barvnih kombinaciji logotipa in grafičnega materiala vašega podjetja
– izbor najprimernejše tipografije
– ostalo

Z vsemi informacijami na voljo, bomo izdelali koncept logotipa in katerega prejmete v predogled. V kolikor bo potrebno, bomo na podlagi napotkov in želja logotip dodelali. Ob potrjenem končnem izgledu, prejmete grafični paket logotipa v različnih formatih, optimiziran za vmestitev na spletu, socialnih omrežjih in tiskovinah. V kolikor se boste za to odločili, bomo na podlagi logotipa izdelali še celotno grafično podobo vašega podjetja.

Izpolni spodnji vprašalnik in pridobi brezplačno osebno svetovanje v vrednosti 79,99€!​

PREPUSTITE SE STROKOVNJAKOM

Blagovna znamka podjetja je primerljiva ugledu posameznega človeka.
Ugled si zaslužite takrat, ko vam uspe zahtevnejše stvari narediti bolje kot ostali.
- Jeff Bezos

Shopping Basket