FOTOGRAFIJA
IN VIDEO PRODUKCIJA

Kreativna zasnova scenarija prilagojena končnemu gledalcu.

Slikanje ali video produkcijo v različne namene si lahko zagotoviš že od 150€ dalje!

Besede razlagajo, podoba pa se v trenutku dotakne gledalca. Znano je, da močne podobe v obliki videa ali fotografij lahko veliko prispevajo k podobi blagovne znamke. Ljudje se identificiramo z videnim in se vživimo v zgodbe, ki se nas dotaknejo. Za potrebe spletne strani, tiskovin ali oglasnih kampanij, nudimo profesionalno produkcijo fotografij ali videa.

Slika pove več kot tisoč besed – splošno znan stavek, ki je še posebej aktualen v digitalnem marketingu. Ne glede na to, kako kakovosten je produkt ali storitev, ki jo želite oglaševati, bo le ta brez vizualne komunikacije dobre fotografije ali videa, najverjetneje spregledana. Prvi vtis, naredi vse. Moč fotografije, pa še nikoli ni bila tako pomembna, kot sedaj.  Naši profesionalni fotografi bodo poskrbeli, da ne boste ostali neopaženi.

Poleg dobre fotografske vsebine, pa vsaka blagovna znamka potrebuje dobro strategijo video trženja – dejstvo, ki velja že kar nekaj časa. Video pa ni več le del tržnega načrta, saj je tudi osrednjega pomena za doseg ciljne skupine strank. Po nedavnem poročilu raziskave HubSpot, so štirje od prvih šestih platform, na katerih potrošniki celega sveta gledajo video vsebine, ravno družbena omrežja.

Če za trženje ne uporabljate videa, je zelo verjetno, da zaostajate za konkurenco. Z našo pomočjo, se to lahko spremeni.

Izpolni spodnji vprašalnik in pridobi brezplačno osebno svetovanje v vrednosti 79,99€!

PREPUSTITE SE STROKOVNJAKOM

"Ne glede na to, kaj počnete, vaše poslanstvo je  pripovedovati svojo zgodbo"
- Gary Vaynerchuk

Shopping Basket